Представяме Ви Консуело Касула- Президент на Европейското Дружество по Хипноза

consuelowww

Консуело Касула е Психолог и Психотерапевт с успешна частна практика в Милано, Италия. Като дипломиран философ, психолог и НЛП-практик използва хипноза от 1993 насам. Др. Касула преподава хипноза основно в Италианската Школо по Хипноза и Ериксонова Хипнотерапия (Scuola Italiana di Ipnosi e Psicoterapia Ericksoniana).

Консуело Касула е член на Борда на директорите на Италианската Школа по Хипноза от 2006г, член е на Борда на директорите на Европейското Дружество по Хипноза от 2009 както и секретар на международната Асоциация по Хипноза (2012г. до 2015г.).

Др. Касула изнася  лекции и   води обучения организирани от  Европейското Дружество по Хипноза , Американската Асоциация по Клинична Хипноза, както и обучения част от  Конгреса на Фондация Милтън Ериксон. Обученията се провеждат в Европа, Япония, Мексико и Бразилия.

Др.Касула е почетен лектор на 10-тият (2007), 11-тият (2011) и 12-тият (2015) Международен Конгрес представящ подходите на Ериксон в Хипнозата и Психотерапията и на 50тият Годишен Тренинг (2008) на Американската Асоциация по Клинична Хипноза.

В практиката си интегрира позитивна психотерапия с практични,систематични и стратегически подходи.

Има публикувани 7 книги на разнообразни теми, някои от които: комуникативни умения; лидерство; употребата на метафорите както и женското развитие и гъвкавост.

Тази година  по покана на Българската Асоциация по Хипноза и Хипнотерапия ,  Др. Касула за първи път ще гостува в България .

От 13 до 15 Май имате възможността да се присъедините  към  водения от Др. Касула тренинг по Ериксонова  Хипноза и Хипнотерапия   в София.

Повече за самия тренинг четете на:
http://bahh.org/?p=498

Програма на Тренинга:
http://bahh.org/?p=470
Източник на статията:
http://esh-hypnosis.eu/about/board-of-directors/consuelo-casula/

Comments are closed