БАХХ – акредитирана обучителна организация от Европейското Дружество по Хипноза (ESH)

 

Здравейте колеги,

 

Имам удоволствието да ви информирам и поздравя за това, че през март 2017 г. Българска Асоциация по Хипноза и Хипнотерапия /БАХХ/ получи акредитация от Европейското Дружество по Хипноза /European Society of Hypnosis – ESH/ за обученията, които провежда. Честито!

 

BAHH SERT - DONE

 

Това е едно изключително високо признание както за нивото на провежданите от БАХХ обучения, така и за развитието на хипнозата и хипнотерапията в България като цяло. Благодаря на членовете на асоциацията, които с дейността и високия си професионализъм съдействаха това да се случи, на нашия международен секретар Орлин Баев, на членовете на УС на БАХХ и на отговарящите за филиалите ни в Бургас, Варна и Велико Търново.

Използвам случая да напомня, че на 12, 13 и 14 май в София ще се проведе обучение по “Принципи и същност на Ериксоновата терапия“ (Principles and Core Competences on Ericksonian Therapy)“ с лектор Др.Консуело Касула /психолог, психотерапевт, Председател на ESH/, организирано от БАХХ и ESH. То допълва необходимия хорариум за придобиване на сертификат за „Хипнотерапевт“, акредитиран от БАХХ и ESH. Допълнителна информация за събитието можете да получите на сайта на БАХХ /www.bahh.org/.

Поздрави,
Калин Цанов /Председател на БАХХ/

Comments are closed